SERVICII

Persoane fizice

Fie ca esti pasionat de drumetii montane si vrei sa simti natura in splendoarea sa, fie ca iti place sa te relaxezi cu familia si sa simti autenticitatea unui loc de traditie, Pensiunea Perla Carpatilor – Moieciu de Sus este alegerea perfecta pentru tine.

Pensiunea ofera toate facilitatile necesare pentru petrecerea unui sejur de poveste impreuna cu familia ta sau cu prietenii tai; avem 2 buctarii complet utilitate, adaptate perfect nevoilor tale (aragaz, cuptor cu microunde, vesela etc.), un gratar traditional acoperit, un foisor unde se poate servi masa sau poti sa te relaxezi la un pahar de vorba cu cei dragi si o terasa rustica cu vedere catre colinele muntilor.

Poti incepe cu o scurta drumetie prin padure, urmand traseele marcate, la pranz te poti delecta cu bucatele traditionale romanesti specifice zonei Bran – Moieciu, iar seara, ce poate fi mai relaxant, decat sa stai la un pahar de vorba?

Alte servicii Perla Carpatilor (cerere tarife: E perla_carpatilor@yahoo.com / T 0747 063 875)
– mese festive pentru diverse evenimente (botezuri, nunti, aniversari, alte evenimente)

Persoane juridice

Suntem pregatiti sa oferim cele mai bune conditii pentru desfasurarea de conferinte si evenimente in cadrul pensiunii noastre. Cele 2 saloane sunt perfecte pentru organizarea unor sedinte de maxim 50, respectiv 20 de persoane. Parcarea dispune de 20 de locuri, cu posibilitatea de suplimentare in cazuri speciale.

Curtea pensiunii Perla Carpatilor – Moieciu de Sus are un spatiu dedicat jocurilor de grup sau activitatilor de teambuilding.

+4 0747 063 875 / +4 0745 181 150

Rezerva acum